Yamaha melancarkan fon telinga TW-E7B dengan butang fizikal dan ANC proprietari

115
Harga fon telinga wayarles sebenar Yamaha TW E7B pelancaran AS
© Yamaha

Yamaha, lebih terkenal dengan motosikal dan alat muziknya, sedang mengemas kini tawaran fon telinga wayarles sebenarnya. Fon kepala dalam telinga TW-E7B baharu kini boleh didapati di AS. Fon telinga wayarles ini membawakan teknologi pembatalan hingar proprietari termaju bersama-sama dengan kemas kini reka bentuk dramatik pada TW-E7A.

TL;DR

  • Fon telinga TW-E7B baharu Yamaha mempunyai pemacu audio yang besar dan Bluetooth 5.2 yang lebih baharu.
  • Fon kepala TW-E7B disertakan dengan kunci fizikal untuk kawalan.
  • Fon telinga ini tersedia dalam warna biru tua, hitam, kuning air dan putih pada harga $280.

Fon telinga Yamaha TW-E7B mengambil teknologi ANC tersuai syarikat yang hadir pada pendahulunya. Tidak seperti kebanyakan fon kepala dalam telinga yang menghasilkan audio yang ditindas apabila menapis bunyi, Yamaha mendakwa teknologinya hanya mengeluarkan isyarat muzik yang tidak disentuh, sekali gus menghasilkan bunyi yang lebih baik. Yamaha menggandakannya dengan mendayakan ciri Penjagaan Mendengar yang mengimbangi volum muzik secara bijak dengan bantuan mikrofon ANC ini.

Warna fon telinga wayarles Yamaha TW-E7B

Fon telinga wayarles sejati Yamaha TW-E7B tersedia dalam warna biru tua, kuning air, putih dan hitam / © Yamaha

TW-E7B Yamaha ialah kalis air IPX5 dan didatangkan dengan bentuk putik bulat dan lebih besar berbanding bentuk bulat bagi fon telinga lama. Apa yang baharu juga ialah loker volum fizikal yang terdapat di sebelah kanan dipasangkan dengan kekunci fungsi tunggal di sebelah kiri. Pemain juga boleh mengambil kesempatan daripada mod kependaman rendah yang boleh anda akses melalui tiga tekanan pada kekunci kelantangan rendah. Lebih-lebih lagi, tunas terkini kini menggunakan pemacu bunyi 10mm yang besar.

  • Jangan terlepas: Apakah codec audio terbaik untuk fon kepala?

Dari segi codec audio, Yamaha telah mengekalkan AptX Adaptive bersama-sama dengan AAC dan SBC. Walau bagaimanapun, fon telinga wayarles TW-E7B kini menggunakan sambungan Bluetooth 5.2 yang lebih baharu dan mod pasangan pantas Google. Kedua-dua ciri arahan suara Siri dan Google Assistant disokong manakala pratetap penyama tersedia melalui aplikasi mudah alih Yamaha.

Hayat bateri dan harga Yamaha TW-E7B

Hayat bateri pada fon telinga pembatalan hingar dalam telinga ialah penurunan taraf daripada TW-E7A. Penarafan bateri baharu hanya 22 jam menggunakan pengecasan, iaitu 6 jam lebih pendek daripada yang asal.

Yamaha telah menyenaraikan TW-E7B pada harga $280 dengan pilihan warna kuning air, biru tua, hitam dan putih. Anda sudah boleh memesan fon telinga melalui Amazon. Kami masih akan mengetahui sama ada Yamaha akan mengeluarkan TW-E7B di pasaran lain. Sebaliknya, model bukan ANC TW-E5B adalah $20 lebih murah daripada Amazon.

Melalui: Engadget
Sumber:
Yamaha AS